Turneringer i frisbeegolf

Frisbee, sendebrett, disk: De fleste av oss har et forhold til den flate skiva, og de fleste av oss opplevde at forholdet kjølnet straks vi vokste ut av barneskoa. Nå er det på høy tid å fyre opp under fascinasjonen igjen. I skrivende stund er frisbeegolf en av verdens raskest voksende sportsgrener. Også i Norge har antallet frisbeegolfbaner eksplodert, og du kan spille, og se, idretten fra Finnmark i nord til ytterst på sørlandskysten.

De viktigste turneringene

Hvert år er det Norgesmesterskapet og Norgescupen som er de største turneringene her til lands. Norgescupen omfatter normalt fem arrangementer, og det konkurreres om å få arrangere både disse og NM. Det innebærer at det er relativt stor sannsynlighet for at du kan finne et arrangement i landsdelen din. Om ikke, kan du ta turen til nærmeste arrangørsted, eller sjekke ut hvilke mindre turneringer som arrangeres der du bor.

Finn ut mer

Det er Disksport Norge som koordinerer de største arrangementene, og på frisbeegolf.no finner du terminlister over turneringer i både inn- og utland. Om du skulle få lyst å gjenoppfriske gamle frisbeekunster, og kanskje lære noen nye, er det dessuten fint å vite at du kan øve deg på samtlige frisbeegolfbaner i landet, helt gratis.