Frisbee golf og gambling

disc-wood-south-lake-tahoeI likhet med vanlig golf er det også mye gambling involvert i frisbee golf. Mange spillere liker å gamble om hvert eneste hull de spiller, slik er det jo også i golf. Det ryktes for eksempel at mange profesjonelle pokerspillere elsker å spille om vanvittige summer på golfbanen, til tider flere millioner på ett eneste hull. De samme typene, med mye penger og enorm kjærlighet til spill av slag, samt gamblerhjerte, kan også finne på å sette betraktelige summer på frisbee golf. Likevel er det nok sjelden at summene her når helt de samme dimensjonene.

Det er selvfølgelig morsomt også å spille for penger når man er ute en fin sommerdag og prøver seg på frisbee golf, men man skal også være litt forsiktig så man ikke blir utsatt for uheldige hendelser. Som i alle typer spill må man forsikre seg om at den på den andre siden har tilstrekkelige midler til å dekke et eventuelt tap, i tillegg at en selvfølgelig også selv ikke må spille for mer enn det man har eller har råd til. Et annet element er at frisbee golf har en tendens til å være en følelsesladet sport, i likhet med golf, og det kan bli mye sinne og frustrasjon når folk mislykkes. Denne effekten forverres hvis det spilles om penger, så forsikre deg om at personen du spiller mot er i god mental balanse før du foreslår å spille om større pengesummer.

Når det er store anledninger i frisbee golf verdenen, går det selvfølgelig også an å spille på resultatene på en bettingtjeneste eller på kasino. Du kan nok lete forgjeves etter denne typen spill hos Norsk Tipping, men i dag finnes det så mange ulike spilltjenester med raske uttak for nett og mobil som tilbyr deg å spille på alle slags konkurranser at det ikke skal være noe problem å finne odds der ute.